tirsdag 1. januar 2013

Solveigs 20 årsdag:-)












Tema på 20 årsadgen var som dere ser rosa og barbie, vil tro gjestene likte dette godt:-) kaka skulle være rosa og barbie, hun kom med et bilde som hun hadde funnet på nettet som hun ville ha. så fant hun en gammel barbie som hun hadde, så da var det bare å lage kaka,. For hun vet utmerket godt at jeg ikke kan si den kaka klarer jeg ikke å lage, den har jeg forsøkt meg på noen ganger når hun var liten, men det gikk aldri hjem hos henne. Jeg bakte et sukkerbrød fylte det med krem og jordbærsyltetøy, la krem rundt hele kaka, kjevlet et tynt lag med marsipan som jeg dekket til hele kaka, kjøpte en hvit og en rosa fondant som jeg kjevlet og lagde rynkekapper foran og på den rosa kjolen. fant et pyntebånd og knytte det i livet.
 Så lagde jeg muffins, lagde en hvit sjokoladekrem som jeg sprøytet pent på muffinsen, så lagde jeg pynt av resten av fondanten små blomster og snøstjerner som jeg la oppå muffinsen. Solveig hadde kjøpt seg en dies som vi stanset ut pynte former i rosa papir til muffisene, så de ble skikkelig fine. Så satte vi alt i et stativ fra Wilton.
Bordet pyntet hun med rosa duk rosa lys, jeg hadde pynet lys med bilde som er på servietten tingeling. Hver gjest fikk også sin rosa såpebobblepinne.:-) hun hadde også kjøpt masse fine diamant steiner i rosa og blankt. som hun pyntet bordet med.:-)