fredag 31. mai 2013

Kondolansekort


Kondolansekort skal ikke være prangende kort, synes det ikke er lett å lage disse kortene. Her har jeg brukt en marianneutstanser og stanset ut to skilt ett utenpå og ett inni kortet. Pyntet det med lilla blomster. arket som jeg har brukt er Vintage Spring Basic 2nd. of May. Dette er et nydelig ark

Sølvbryllupskort


Min søster Grethe og Odd hadde sølvbryllup 28 mai, de måtte få et kort. Stempeltrykket er et digi stempel. synes dette er ganske søtt. Har fargelagt det med promaker tusjer, har langt igjen, men er gøy å prøve å fargelegge. her har jeg brukt forskjellige ark og utstansere, og pyntet med blomster og bånd.
 

Babykort gutt


baby kort til en liten gutt, stempeltrykket er fra Mo Manning, det er et digi stempel. Har fargelgt det med mine promakertusjer. Skoene er også et stempeltrykk som jeg hhar fargelagt.  Så har jeg fått stanset ut baby, og toget.

Eske med sko





Disse sokkene er så superenkle og strikke, men de er så utrolig søte. Måtte lage en eske og ha de oppi, først lagde jeg en eske, så serviettbrettet jeg et ark og skar opp midten på det, og limte den fast nedi esken for å få en mere pynet eske. Dette er en fin visittgave eller en dåpsgave.

Tovet kattelue



i påsken ble jeg kjent med Pia, og hun hadde lenge ønsket seg en kattelue, og hun ønsket en slik som satt etter på hodet, det er slike jeg strikker og tover det fortalte jeg henne med to farger.( men jeg har ikke laget noen tovede luer med ører før) Da hun fikk se bilde av mine tovede luer , sa hun det er jo slik en jeg ønsker meg, men med katteører på, Så ble det til at jeg skulle prøve og lage en lue til Pia, og her er resultatet. Hun var kjempefornøyd, for dette hadde hun så lenge ønsket seg.:-)

mandag 13. mai 2013

Lommebokkort



Jeg liker godt disse lommebokkortene, disse er enkle og lage og kan variere med pynt og utformelsen.
På dette kortet fant jeg et pent tosidig lilla ark hvor det var bilde på arket, derfor skjærte og brettet  jeg konvolutten slik at bildet kom på forsiden. lagde en tagg som jeg la nedi lommeboka hvor jeg skrev en liten hilsen fra oss. Pyntet med blonder, blomster, bånd og charms.

Enkle kort

Dette ble to enkle bursdagskort, det første er et taggkort bare med en lomme som jeg puttet taggen nedi, taggen lagde jeg dobbel slik at jeg kunne putte pengesedler inni taggen. Det andre kortet er et dobbelt kort med en lomme i den ene siden inni som jeg puttet pengene nedi.

søndag 12. mai 2013

Speider/marsipankake







Det er ikke mange kakene jeg baker nå for tiden, men denne hadde jeg lyst til å prøve og få til. Kaken er til eldstesønnen til en av Jans min samboers kusine.  Det som ikke er spiselig på denne kaken er noen støttepinner inni figurene og hyssingen som jeg har brukt i toppen av teltet. Kaken er glutenfri sukkerbrød, fylt med skogsbærsyltetøy, vaniljekrem, og krem.