tirsdag 18. juni 2013

Lys og kort




Måtte lage et kort og et lys til min tantejente som var ferdig med studiene sine nå i sommer. Kortet som jeg har laget er fargelagt med promaker tusjer, og bilde er et Sweet Pea motiv, jeg elsker disse motivene. Kubbelyset har jeg lagt på et bildemotiv fra en serviett.Når vi har fått det på lyset ser det ut som om det er støpt inni lyset. Dette er ganske morsomt å gjøre, Med godt hjelp av min venninde Åse fikk vi gjort noen slike lys..

Dåpskort 2 stk.




Dåpskort kan en bare lesse på litt med stæsj. Bildene jeg har brukt er av dåpsbarnet, de ble tatt da hun var ganske nyfødt.

Dåpskake til Malene



Malene skulle ha dåpskake og den skulle jeg få lage, Det er glutenfritt sukkerbrød, fylt med bjørnebærsyltetøy og frosne jordbær. og ekstra hvit marsipan. Lagde litt forskjellig babyting i marsipan.

dåpslys m/bilde og bilder til å henge opp






Vi skulle pynte lys til dåpen til mitt grandtante barn Malene.
Det å overføre bilder til lys bilde rammer er gøy, og jeg fikk god hjelp av min venninde Åse, vi har brukt en skriver og diverse papirer og lim for å få dette til, bildene på lysene ble så fine for det ser jo ut som om det er støpt inn i lyset og på en måte er det jo også det. Det første bilde er en gipsplate som jeg har overført bilde av Malene på, det andre er ett lerret som vi også har overført et bilde av Malene på. Disse ble søte og godt mottatt .

søndag 9. juni 2013



 Kaia og Joakim som er en av mine gode bonuser, ønsket seg to puter maken til de jeg har sydd før. Men hun ønsket seg med bilde av hundene. Asbjørn som er en liten Dansk svensk gårdshund. og Minnie som er en boer boel, men som nok tror hun er like liten som Asbjørn. Minne er for anledningen pyntet med et pannebånd fra elkjøp. Putene ble veldig godt mottatt.

tirsdag 4. juni 2013

Utelykt






Da har jeg lagd en ute og inne lykt til, denne skal jeg også ha på hytta Men jeg har brukt noen andre motiver, men alle motivene er fra hytta. Jeg har lagt bilde på en litt annen måte på glasset. Dette er også en fin gave, så jeg kommer nok helt sikkert til å lage flere av disse.