onsdag 23. april 2014

Dørkrans







Da er jeg ferdig med dørkransen min. Først så lagde jeg baller i forskjellige str. i aluminiumsfolie. Så fant jeg frem garnrester som jeg ikke helt visste hva jeg skulle bruke til. og snurret garnet rundt aluminiumskulene slik at det så ut som garnnøster i forskjellige str. Jeg hadde heklet sommerfugler samt noen blomster.Så strikket jeg et lite strikketøy som jeg limte på også. Til slutt limte alt på med en limpistol. Kransen var jeg ute i skogen og plukket noen lange tynne greiner som jeg snurret sammen med tynn ståltråd til en krans.

onsdag 9. april 2014

Marsipanblomsterpå Synnes kakedrøm











Skulle lage en kake i dag, Så jeg lagde marsipanroser og Påskeliljer og noen små blomster.
Det er lenge siden jeg har lagd noe marsipan så det var koselig å gjøre litt igjen. Utstikkere får en kjøpt på mange forskjellige butikker, en kan også kjøpe de superbillige på ebay.

Quilting, hekling, strikking.















Quilteduk, dette er noe jeg aldri har gjort før, så å få lære dette er moro, jeg hadde lyst å lage du til hytta. som jeg kan pynte med til påske. Først var det å få kjøpt stoff, det fikk jeg på Panduro i Charlottenberg og Panduro på Jessheim hvor de hadde et meget godt utvalg, Så var det å klippe opp små ruter for så å sy det sammen. Dette var veldig gøy, jeg så når jeg var ferdig at jeg hadde sydd stingene rundt hønene feil vei, men skal gjøre det rett vei neste gang. for jeg skal lage en liten løper til og noen spisebrikker. Takk til Wenke som lar meg få leke i systua hennes.:-)

Strikket harepus denne er super enkel å lage jeg skal legge ut fremgangsmåten litt senere. Kjøpte superwash garn på Coop. og brukte på den grå strikkepinne 4 og strikkepinne 3 på den gule.

Påskekylling, garnet er Tuva garn fra Euro Pris. disse er morsomme å hekle, skal ha noen på hytta og noen er brukt i påskekurver. '

Sommerfugler som jeg har heklet disse skal jeg bruke til noe som jeg jobber med å lage, synes disse var søte, disse har jeg også heklet i Tuva garn fra Euro pris.
Hvis noen ønsker oppskrifter har jeg det, som du kan få.