torsdag 21. mars 2013

Påskeegg








 
Jeg lagde to påskeegg til mine to gode venninder som jeg har å gå turer sammen med og som jeg lager kort sammen med. Synes de skulle få en liten oppmerksomhet til påske. (Skal også lage et til som jeg skal ha med opp på fjellet og gi bort som gave.) Først så malte jeg egget med en tube acrylmaling jeg hadde kjøpt på Søstrene Grene (hvit) kan også kjøpes på Euro Pris. Jeg malte to lag for å få det penest. Så kjøpte jeg påskeserviett på Euro pris som jeg rev i kantene brukte blank decoupagelim først la på servietten og la et nytt lag over med decoupagelim. Etterpå satte jeg sammen noen små blomster i en bukett som jeg limte på, lagde to stk blomster med min Sizzix utstikker (igjen.:-)) som jeg limte sammen med den andre buketten med blomster, tilslutt lagde jeg en sløyfe med lilla bånd jeg hadde kjøpt på Søstrene Grene. Rundt kanten brukte jeg grønt bånd jeg hadde kjøpt på Gaver og Glass i Kongsvinger, Så fylte jeg eggene med litt konfekt og to kjærlighetsBlomster maken til de jeg lagde tre av:-)
                                                  Ønsker alle en god påske.:-)

onsdag 20. mars 2013

Påskekurv





Denne fant jeg mal på i det siste Ett Trykk. Det er påske og jeg ville lage en kurv, fin påskegave denne gangen er det mor og far som skal få en kurv. Denne er laget av lysegrønt bazill ark, påskehare ark fra Panduro dette kjøpte jeg på salg der i fjor. Brukte min sizzix julestjerneutstanser og lagde to kjærlighetsblomster. Så brukte jeg lilla bånd rundt øverst på kurven etterpå satte jeg på et blondebænd, nederst brukte jeg noe netting jeg kjøpte på Gaver og Glass for en stund siden som jeg klipte smalt og limte som en kant nedentil. Så brukte jeg en marthta stewart puncher som jeg lagde pyntekant på alle panelene rundt kurven. Denne brukte jeg mye tid på å skjære ut alle delene først. Denne kommer jeg nok til å lage flere av. enkel og fin å lage

søndag 17. mars 2013

God bedringkort

Påsketre m/kjærlighet påpinne






Litt anderledes påsketre, Jeg har sett en slik blomst en gang men hadde lyst å lage noe annet.  Så jeg brukte Sizzix diesen som jeg bruker til å lage blomster i papir til mine kort, hadde lyst å lsge et lite påsketre så da kom jeg opp med denne ideen, Jeg stanset ut i 4 forskjellige farger på papiret, det ene papiret hadde jeg kjøpt på Panduro for et år siden med små påskeharer, så det passet jo veldig fint. svertet alle kanter på blomstene, stanset ut et hull midt i blomsten. trykte så igjenneom kjærlighet på pinne i gjennom tre forskjellige str. på bladene. Så det ble en blomst med krone i midten.
Så kjøpte jeg Oasis satte i en blomsterpotte skar den ned som et tre, kjøpte en pakke i grønt med sisal som jeg tullet rundt kjegla. Og slo et bånd rundt til slutt.
Så begynte jeg å stikkke kjærlighetsbomsten i treet til jeg hadde dekket hele kjglen, ble noen kjærligheter igjen som jeg stakk litt innimellom, Fant noen søte små kyllinger som jeg stakk litt innimellom. Så fant jeg et lilla tynt bånd, og noen pyntenåler som jeg satte små sløyfer innimellom. Så er treet ferdig. Da kan jo barna få ta seg en kjærlighet ( noe som sikkert er spennede når du er liten, eller stor.

torsdag 7. mars 2013

Babyvogn i papir






Denne er egentlig bare en vogn som skal stanses ut og legge vogna på kortet, men jeg hadde lyst å prøve og lage en stående babyvogn, her ble det litt prøving og feiling, den øverste ble litt for smal også synes jeg den ble litt ensformig i fargene,
Så jeg lagde en til her stanset jeg da ut to rosa vogner og to svarte vogner, skjærte den slik at jeg bare fikk hjulene. Til kalasj fikk jeg av min venninde Wenke litt chiffon i forskjellige farger, så jeg valgte å bruked en sorte. Lagde bunn og mere støtter i kalasjen.

Eskekort











Dette er mitt første eskekort. lagde det til Malene, inni har jeg også laget en vogn i papir som jeg legger i et eget innlegg før denne esken.

Papirlykt




Papirlykt har je sett mange lage, men lite med maler, fant en som jeg gikk utifra. skjærte ut alle deler. Lyset som er brukt inni her er telys som er batteridrevent. Jeg brukte tynne plastplater til glass i lykta, så fant jeg et serviettbilde som jeg brukte dekoupage på for å få et bilde i lykteglasset.

onsdag 6. mars 2013

Flaskehøner/sjal





Tovede flaskehøner.
Disse er strikket og tovet i vaskemaskinen, jeg strikket etter flaskens mål. Etter at jeg har tovet den satte jeg på øyer og knapper. Halefjær, nebb og kammen satte jeg på før jeg tovet den.

Sjalet.
Dette garnet fikk jeg av Tante Else når hun kom på besøk fra København for et par år siden og har hatt det liggende til nå i vinter.
Sjalet er strikket med et stort nøste garn på nesten 400gr. her begynte jeg med tre masker og strikket rett på tykke langpinner. Frem og tilbake, samtidig som jeg la ut en maske i hver ende når jeg snudde. Resten av garnet lagde jeg en litt stor dusk.

Bleiemotorsykkel




Denne kom inn i hodet mitt da jeg skulle lage en bleiekake til mitt Grandtantebarn Malene. Min tantejente Hege ville være med på spleise på denne, så hun kjøpte med seg litt klær kluter, og tåteflasker. Jeg har brukt tre pk. med bleier. Litt forskjellige klær. Båndene rundt hjulene er: det innerste er papir som jeg har stanset ut en kant på begge sider av papiret, det andre er bånd  jeg kjøpte på Panduro i Charlottenberg. Tåteflaskene tok jeg av smokken og la en flaske mellom hjulene bak og en under styret foran, for å få mere effetkt kjøpte jeg en lyslenke med noen lyshoder på som jeg la litt inn i hvær flaske, denne er batteridrevet, så jeg putta batteriboken under setet, så lyset kunne tennes når kaken skulle leveres. De to Donalddukkene er kosedyr som Pappa Roar hadde når han var liten gutt. Noe min søster Grethe hadde tatt vare på som minner. jeg festa de med tynne bånd slik at de satt rolig på stetet. Denne ble overlevert av mitt tantebarn Hege og min datter Solveig på sykehuset, Og de fikk veldig mye oppmerksomhet og kommentarer gjennom sykehuset når de kom med denne.